Adresboek online aanmaken

Als je vaker kaarten verstuurt, of wanneer je meerdere kaarten in een keer wilt versturen, dan is het makkelijk om eerst online een adresboek aanmaken. Bij het bestellen van de kaarten kun je dan in een keer je hele adresboek selecteren. Met één druk op de knop, verstuur je ze dan allemaal!

Adresboek uploaden via Excel

Als je al een adresboek digitaal hebt, dan kun je dit via Excel eenvoudig uploaden. Belangrijk hierbij is wel, dat de opbouw van je Excel-sheet overeenkomt met de structuur van de site. Download daarvoor het basis Excelsheet.

De namen van de kolommen moeten ongewijzigd blijven, omdat daarmee de koppeling in de database wordt gelegd. Heb je vragen over het uploaden van je adresboek, neem dan gerust even contact op met de klantenservice.

Adressen online invoeren

Als je de adressen nog niet digitaal beschikbaar hebt, dan kun je de adressen via de site invoeren. Je kiest hiervoor boven in het menu voor 'INLOGGEN' of 'AANMELDEN', of wanneer je al bent ingelogd voor 'ACCOUNT'. In je account kies je voor 'ADRESBOEK' waarna je een overzicht krijgt van alle ingevoerde adressen.

Je kunt nieuwe adressen invoeren door op de link 'Nieuw persoon toevoegen' te klikken. Je kunt de adressen zo één voor één invoeren.

Kaarten naar het buitenland

Heb je vrienden en familie in het buitenland wonen? Geen probleem. Je kunt de kaarten ook gewoon naar het buitenland versturen!

Kaarten naar het buitenland worden automatisch priority verzonden.