Wanneer komen mijn kaarten aan?

Kaarten worden in België met BPost bezorgd. Kaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Levering volgt in uiterlijk 3 werkdagen.

Kaarten naar het buitenland versturen

Internationale zendingen worden standaard als priority verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa/EU
Helaas niet mogelijk

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk je hier (voor pakketten).

Bezorging door DHL Parcel

Bestellingen van sets kaarten vanaf 50 stuks worden door DHL Parcel verstuurd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- and tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de kaarten in ontvangst te nemen.

Bestellingen van sets kaarten kleiner dan 50 stuks worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag in de brievenbus, en hoeft dus ook niet thuis te zijn om te bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Levering kaarten naar België

Kaarten worden ook snel in België geleverd. De kaarten die als set (pakket) worden besteld, worden met DHL Parcel verstuurd. Je hebt je kaarten dan met 1 a 2 werkdagen in België in huis. Verzenden naar België gaat vrijwel net zo snel als binnen Nederland.