Privacybeleid Kaartjeposten.be

Dit is de website van Kaartjeposten.be
Cobaltstraat 36
2718 RN Zoetermeer

Postadres:
Postbus 73
2700 AB Zoetermeer

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 27157469 (La Carte Internet B.V.)
Ons BTW-nummer is NL8160.42.573.B01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch het domeinnaam, noch je e-mailadres.
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • Je e-mailadres, alleen wanneer je dit aan ons communiceert (door te registreren)
  • De domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
  • Alle informatie met betrekking tot de pagina's die je op onze site hebt bezocht

Deze informatie wordt gebruikt:

  • Om de inhoud van onze website te verbeteren
  • Om je later te contacteren voor marketingdoeleinden

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van je computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek):

  • Om je voorkeuren te registreren
  • Om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan je winkelwagen
  • Om informatie te registreren omtrent je bezoek, zoals de webpagina die je hebt geraadpleegd om naar onze site te gaan

Wij hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Contact opnemen in verband met ons privacybeleid

Als je wilt reageren op ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen

  • Per email: info@Kaartjeposten.be
  • Per telefoon: 079 2037011

Over communicatie per e-mail

Als je in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kun je contact met ons opnemen via de hierboven genoemde adresgegevens.

Over communicatie per telefoon

Wanneer je ons je telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf je alleen telefonisch benaderen wanneer dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je on-line geplaatst hebt.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens je gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je je persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Gegevens die wij verzamelen

Wanneer je klant bij ons wordt door het plaatsen van een bestelling of een account maakt, worden je e-mailadres, telefoonnummer, NAW-gegevens en bestelgegevens opgeslagen, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Daarnaast verzamelen wij geanonimiseerde statistieken via Google Analytics en Google AdWords, daarmee verbeteren wij onze campagnes en websiteprocessen.

Door een bestelling te plaatsen bij Kaartjeposten.be geef je ons toestemming je e-mails te sturen op het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst. Deze e-mails informeren je over je bestelling en/of je account. Ook kunnen we je promotionele nieuwsbrieven sturen met nieuwtjes en tips om de mooiste kaarten te maken. Voor deze promotionele nieuwsbrieven kun je je ieder moment uitschrijven door op de uitschrijflink in de nieuwsbrief te klikken.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.