Kaarten sturen, zo werkt het

Een kaartje sturen is erg eenvoudig: kies een leuke kaart, schrijf de tekst, adresseer de kaart en selecteer een betaalmethode. Kaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en via PostNL of DHL verzonden.

Een kaart naar verschillende adressen sturen

Als je een kaart naar meerdere adressen wilt versturen, dan kun je het beste eerst de adressen in je online adresboek invoeren (of nog makkelijker: uploaden als Excel-bestand). Je leest daar hier alle informatie over.

Als je je kaart dan vervolgens hebt aangemaakt, dan stuur je ze met een druk op de knop allemaal!

Handige tip: verzenddatum kiezen in de toekomst

Als je geen verjaardag meer wilt vergeten, kun je nu vast de verjaardagskaarten maken en een verzenddatum in de toekomst kiezen. Je kaart zal dan pas op die dag worden gedrukt en verstuurd.

Formaat kaarten

Je kunt je kaarten sturen in verschillende soorten en maten. Kies een voordelige ansichtkaart, een mooie dubbele wenskaart in envelop, of (als het een beetje meer mag zijn), de XXL-kaart.

Registreren op Kaartjeposten.be

Registreren op de site heeft verschillende voordelen. Zo kun je een online adresboek aanmaken, kun je je kaartontwerpen opslaan, en worden de verstuurde kaarten opgeslagen.